آبیاری با آب دریا گوجه فرنگی را قوی تر میکند؟

اساس تحقیقات دانشمندان، گوجه فرنگی هایی که با آب دریای رقیق شده آبیاری شده اند به میزان قابل توجهی در مقایسه با گوجه فرنگی های معمولی آنتی اکسیدان بیشتری دارند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ریکاردو ایزو و همکارانش در دانشگاه پیزا - ایتالیا - ثابت کردند که آب شور رقیق شده می تواند باعث تولید بیشتر آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین های E و C در محصولات زراعی شوند.

گیاهان، آنتی اکسیدان را در هنگام تنش نسبت به شوری، خشکی و یا شرایط نا مستعد دیگر تولید می کنند. محققان بر روی گوجه فرنگی تحقیق کردند که در سرتاسر دنیا کشت می شود و کمی نسبت به شوری مقاوم است.

به گزارش پایگاه زیست شناسی، این محققان که چندین نوع گوجه فرنگی را در شرایط شوری متفاوت کشت کردند دریافتند که گیاهانی که در رقت 10 درصد آب دریا رشد کرده اند بالاترین میزان آنتی اکسیدان را دارند.

ادوارد گلن، گیاه شناس دانشگاه آریزونا می گوید:این پدیده اگر عمومیت می داشت خیلی جالب بود چون در آن صورت هر گیاه زراعی در مجاورت کمی نمک محصولات بهتری را می داد.

تقریبا 70 درصد تمام آب های شیرین قابل دسترسی، برای کشاورزی مصرف می شوند

نظرات 4 + ارسال نظر
امین جمعه 8 تیر‌ماه سال 1386 ساعت 03:35 ب.ظ http://tolidategiahy.persianblog.com

سلام
موضوع جالبی ه که به کار کشاورزی هم زیاد می یاد
لینک وبلاگ رو در لینک های وبلاگمون گذاشتم
:)

مرد خاکی یکشنبه 10 تیر‌ماه سال 1386 ساعت 05:05 ب.ظ

سلام خانم..خوبی؟!
امتحانات چطور بود!؟

خاکبان سه‌شنبه 12 تیر‌ماه سال 1386 ساعت 02:11 ب.ظ http://negahbankhak44.blogfa.com

موضوع جالبی است لطف کنید به تفصیل در خصوص نسبت رقت و در صورت امکان تغییر میزان سایر املاح وموجود در آب و میزان هدایت الکتریکی مسئله را حلاجی کنید چون مطلب بسیار جالب و قابل کار کردن می باشد

محقق چهارشنبه 10 مرداد‌ماه سال 1386 ساعت 07:53 ق.ظ

سلام خانم مهندس
خدا قوت بده.واقعا وبلاگ جالبی دارین.من دانشجوی دکتری شیمی هستم.میشه در مورد وجه تسمیه،انواع،ساختار و خواص مونتموریلونیت مطالبی برام بفرستین؟ممنونمmi.razavi@yahoo.com

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد