به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، ریکاردو ایزو و همکارانش در دانشگاه پیزا - ایتالیا - ثابت کردند که آب شور رقیق شده می تواند باعث تولید بیشتر آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین های E و C در محصولات زراعی شوند.
گیاهان، آنتی اکسیدان را در هنگام تنش نسبت به شوری، خشکی و یا شرایط نا مستعد دیگر تولید می کنند. محققان بر روی گوجه فرنگی تحقیق کردند که در سرتاسر دنیا کشت می شود و کمی نسبت به شوری مقاوم است.
به گزارش پایگاه زیست شناسی، این محققان که چندین نوع گوجه فرنگی را در شرایط شوری متفاوت کشت کردند دریافتند که گیاهانی که در رقت 10 درصد آب دریا رشد کرده اند بالاترین میزان آنتی اکسیدان را دارند.
ادوارد گلن، گیاه شناس دانشگاه آریزونا می گوید:این پدیده اگر عمومیت می داشت خیلی جالب بود چون در آن صورت هر گیاه زراعی در مجاورت کمی نمک محصولات بهتری را می داد.
تقریبا 70 درصد تمام آب های شیرین قابل دسترسی، برای کشاورزی مصرف می شوند
سلام
موضوع جالبی ه که به کار کشاورزی هم زیاد می یاد
لینک وبلاگ رو در لینک های وبلاگمون گذاشتم
:)
سلام خانم..خوبی؟!
امتحانات چطور بود!؟
موضوع جالبی است لطف کنید به تفصیل در خصوص نسبت رقت و در صورت امکان تغییر میزان سایر املاح وموجود در آب و میزان هدایت الکتریکی مسئله را حلاجی کنید چون مطلب بسیار جالب و قابل کار کردن می باشد
سلام خانم مهندس
خدا قوت بده.واقعا وبلاگ جالبی دارین.من دانشجوی دکتری شیمی هستم.میشه در مورد وجه تسمیه،انواع،ساختار و خواص مونتموریلونیت مطالبی برام بفرستین؟ممنونمmi.razavi@yahoo.com